piatok 1. marca 2013

Friends with benefit 18+




S Niallom a Harrym sa poznáš už nejakú dobu. No nie len s nimi dvoma. Poznáš aj ostatných členoch skupiny One Direction, ale s nimi dvoma si najlepšia kamoška.
Dnes si bola dohodnutá s nimi dvoma, že si u nich pozriete nejakú komédiu. Ostatní chalani neboli doma. Išli so svojimi priateľkami niekam.
Pozerali ste film Americon Aplle Pie. Keď skončil, všetci traja ste zostali veľmi nadržaný. Harry s Niallom sa na seba šibalsky pozreli, no potom ich nadržané pohľady padli na teba. Ty si si to pravdaže nevšimla iba vtedy, keď ti dali ruku jeden na jedno stehno a druhý na druhé. Hladili ťa po ňom a prechádzali s ňou stále vyššie. Pozrela si na nich. Nadržane sa usmievali na teba.
,,My vieme, že to tiež chceš," povedal Harry a začal ťa vášnivo bozkávať na pery. Jazykom sa snažil dobiť ti do úst. Len trocha si ich pootvorila hneď to využil. Niall ti blúdil rukami po tele. Zavadiali mu tvoje šaty, tak ich rozopol a stiahol dolu. Potom sa ti mohol začať venovať. Hladil ti prsia najprv cez podprsenku, potom jej sa však zbavil. S Harrym si sa ešte stále bozkávala. Rukou si mu začala vyhŕňať tričko. Na chvíľu sa odtiahol, ale ako jeho tričko dala si dole, znova sa ti prisal na pery. Nialla už prestalo baviť  hranie sa s tvojimi prsiami, tak drgol do Harryho, aby sa vymenil. Otočila si hlavu, aby ma vedel lepšie bozkávať. Bolo cítiť rozdiel. Harry ťa bozkával oveľa vášnivejšie. Harry prešiel perami na tvoj krk, kde ti zanechával malé fliačiky  Pomaly smeroval vždy nižšie. Na chvíľu sa zastavil aj pri prsiach, ale potom putoval ďalej. Niallovi si tiež dala dole tričko. Harry došiel až k nohavičkám  ktoré hneď stiahol. Boli už pekne vlhké. Bozkával ťa na vnútornej strane stehien. To ťa veľmi začalo vzrušovať, tak si mu hlavu nasmerovala k tvojmu vstupe. Jazykom ťa čakal uspokojovať. Už si sa nedokázala bozkávať s Niallom. Ten prešiel ku krku a rukami ti masíroval prsia. Nahlas si vzdychala. Zrazu však nastal tvoj prvý orgazmus. Prehla si sa v páse. Chvíľku si ho predýchavala, potom si sa rozhodla mu ho oplatiť. Vstala si a potiahla Harryho hore. Pri tom ako si sa s ním bozkávala, rozopla si mu opasok a nohavice aj s boxerkami stiahla dolu. Potom si ho posadila a zohla sa. Jeho kamoša si zobrala do úst a začala mykať hlavou hore-dole. Ako začal Harry nahlas vzdychať pridala si na tempe. Jedným okom si pozrela na Nialla pozeral na nás s rukou v nohaviciach. O chvíľu sa Harry urobil do tvojich úst. Prehltla si to. Potom si prešla k Niallovi. Stiahla si mu nohavice aj s boxerkami a tiež začala uspokojovať ako Harryho pred chvíľou. Po pár minút sa ti tiež urobil do úst. Keď Harry videl, že si s ním skončila, potiahol si ťa k sebe. Ľahla si na koberec a on ťa priľahol. Svoj kamaráta vrazil do teba. Chvíľu počkal, kým si zvykneš a začal prirážať. Panvou si prirážala proti nemu. Nahlas ste vzdychali.
,,Ach, Harry, pridaj," zakričala si. Poslúchol.
,,N/Y!" kričal tvoje meno.
,,Už-ž, budem-m," povedala si.
,,Ešte vydrž," povedal ti a začal brutálnou rýchlosťou prirážať. Po chvíli ste sa naraz urobili. Nahlas ste vykríkli svoje meno. Harry sa prevalil vedľa teba. Trocha si to predýchala a prešla si k Niallovi. Sadla si naňho na gauč. Jeho kamaráta si si nasmerovala k vstupu. Hneď ho tam vrazil a mohlo sa začať ďalšie kolo. Začala si sa nadvihovať. Chytil ma za boky a pomáhal mi s tým. Nahlas ste vzdychali svoje mená. Po pár minútach ste sa naraz urobili. Zišla si z neho a začala oddychovať. No oni s tebou ešte neskončili. Postavili ťa. Harry si zastal pred teba začal ťa vášnivo bozkávať. Od vzadu bol Niall, ktorý ťa bozkával na krku. Zrazu ho však Harry strčil do mňa. Potom Niall od vzadu. Pri tom som však vykríkla od bolesti. Ale tá netrvala dlho a začala si si užívať rozkoš od oboch. Vzdychala si raz jedného raz druhého meno. Po pár minútach ste sa naraz urobili. Unavene ste si sadli na gauč. Niall sa ešte zohol k tvojim nohám. Nechápala si, čo chce robiť.
,,,Ešte som ti to nestihol oplatiť, N/Y," povedal. Pochopila si a roztiahla nohy. Vrazil do mňa tri prsty a perami prechádzal po vnútornej strane stehien. Začala si znova nahlas vzdychať jeho meno. K prstom pridal jazyk a spolu kmital v tebe. Panvou si začala prirážať proti nemu až kým si nevyvrcholila. Potom sa spokojne zvalil vedľa teba na gauč. Nejakú dobu ste to predýchavali a potom sa obliekli.
Neskôr ste si ešte párkrát zopakovali. No stále ste boli najlepší priatelia. Boli ste niečo ako friends with benefit. Nikkdy si si však nič nezačala ani s jedným.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára