sobota 9. marca 2013

Heart attack 8




Luci, tak tu máš ďalšiu časť. Asi ma kopneš potom do riti, keď dojdeš tej časti.

Odviezli sme sa všetci ku chalanom, kde mala byť ich súkromná after party. Zayn si do obývačky doniesol svoj notebook a pripojil k nemu repráky. Ostatný si rozdelilu robotu. Liam s Louisom popresúcali nábytok, aby tam bolo viac miesta. Harry doniesol alkohol a nealko. A Niall mal nastarosť občerstvenie. Ja, El, Perry a Suzi sme zatiaľ sedeli na gauči a rozprávali sa. Veľa sme toho nestihli prebrať, pretože to chalanom netrvalo dlho. Všetko bolo nachystané.


Po pár minútach Zayn pustil hudbu a išiel sa venovať Perry. Liam sa o niečom rozprával so Suzi. Louis sa venoval El. Harry mi doniesol vodku s džúsom a debatoval so mnou a Niallom.

Po niekoľkých hodinách alkoholu rázne ubudlo. Už som začínala mať svoju náladičku. Stiahla som Harryho a aj Nialla so mnou na parket. Tancovali sme nalepení na sebe. Niall predomnou a Harry za. Vďaka alkoholu ssa zmenšovali zábrany. Cítila som ich ruky všade na svojom tele.

Zrazu som pocítila aj niečie pery na krk. Niall to nebol, keďže hľadel niekam za mňa. Ostával len Harry. Rukov som nahmatala jeho hlavu a odriahla od svojho krku. Potom som oboch odstrčila a dokrívala k asi najtriezvejšiemu členovi tejto party.

,,Liam, kde máte záchod?" opýtala som sa ho. Vstal, ukázal, aby som ho nasledovala a niekam išiel. Išla son za ním. No trvalo mi to dlhšie. Už som veľmi chodila do strán. Ťažko sa mi vyšlo hore schodmi. Ukázal mi, ktoré dvere a vošla som. Po chvíľu som vyšla a rozmýšľala, ktorou stranou. Keď som opitá, ledva si pamätám, kde som. Náhodne som si vybrala smer a išla. Zastavila ma však volakoho ruka. Pozrela som na jej majiteľa. Bol to Harry. Potiahol ma za ruku k sebe. Kvôli mojej narušenej rovnováhe som vrazila do neho. Očividne mu to nevadilo. Pritlačil ma k stene a začal vášnivo bozkávať. V iných podmienkach by som sa odtiahla a strelila mu facku, no teraz to nešlo. Môj mozog nespolupracoval. Po chvíli sa odtiahol, aby sa nadýchol a niekam ma začal ťahať. Vošli sme asi jeho izby, kde za nami zavrel dvere, o ktoré ma oprel. Znova ma začal bozkávať. Ochotne som spolupracovala s ním. Prstami nahmatal zips na šatách a rozopol ich. Vyzliekol mi ich a niekam odhodil. Z nôh som si dala dolu topánky. S nimi som bola pri ňom maličká, no bez nich som bola oproti nemu trpazlík. No vyriašil to. Vydvihol si ma hore. Nohy som obmotala okolo jeho pása. Chytil ma pod zadkom a prešiel k posteli, kde položil a priľahol ma. Tam sme ďalej pokračovali.


Ráno som sa zobudila s bolesťou hlavy a preplneným mechúrom. Vyliezla som z postele a prešla k dverám oproti posteli. Dúfala som, že tam nájdem zächod. Dúfala som dobre. Tam som si všimla až, že som nahá. Snažila som si spomenúť, čo sa stalo noci. No nič. Úplné okno. Zistila som aj, že som dostala menštruáciu. Ešteže mi začína veľmi slabou. Zobrala som uterák, krorý bol po ruke a obmotala ho okolo seba. Vrátila som sa do izby. Tam som si všimla spiaceho Harryho. Hneď som si spomenula na noc. No to budem riešiť potom. Teraz potrebujem nájsť moju kabelku. Asi som ju nechala dole pri gauči. Vyšla som z izby a modlila sa, aby ešte všetci spali. V obývačke som ju našla pri gauči, kde spal Niall. Zobralla som si ju rýchlo sa vrátila do izby. Našťastie som nikoho nestretla cestou. V izbe som si našla nohavičky a išla do kúpeľne. Dala som si sprchu a potom obliekla nohavičky už aj s vložkou. Ešteže mávam aspoň jednu vždy so sebou. S uterákom okolo tela som išla do izby. Našla som si podprsenku, no šaty nie. Akoby sa vyparili. Obliekla som si tak Harryho tričko a vrátila späť do kúpeľne uterák. Keď som bola znova v izbe, Harry sa už preberal. Nevedela som, čo robiť, tak som si sadla na kraj postele.

,,Dobré ránko," povedaala som mu,, keď pozrel mňa. Chvíľu len pozeral na mňa.

,,Dobré aj tebe," žiarivo sa usmial a posadil sa. Znova sme hľadeli na sebe. Ani jeden z nás nevedel, čo povedať alebo urobiť. Napokon sa Harry priblížil ku mne. Moju tvár chytil do dlaní a pobozkal ma. Bozk som mu neopätovala. Už vo mne nebola ani kvapka alkoholu a mohla som rozumne rozmýšľať. Aj on si všimol, že nespolupracujem a vzdal to. Odtiahol sa.

,,V noci to bola chyba, ktorá sa nesmie už opakovať. Nelúbim ťa. Prepáč," spustila som. Nemusela som však vravieť, že ho nelúbim. Nepremyslela som to. Trocha posmutnel.

,,Ja viem. Zostaneme priateľmi?“ s nádejou sa ma spýtal. S úsmevom som prikývla.

„Jaj a nevieš náhodou, kde skončili moje šaty? Nikde ich neviem nájsť,“ spýtala som sa ho teraz ja s nádejou. Neviem, ako by som išla domov bez nich.

„No tak to neviem. Keď si dobre pamätám, dával som ti ich dole niekde pri dverách,“ zamyslel sa. Prešla som k dverám a začala hľadať. On si zatiaľ zbehol pod sprchu. Veľmi dlho mi to netrvalo. Hneď som ich aj našla. Aspoň dvakrát som tade prešla a nevšimla si ich.

Prezliekla som si Harryho tričko za šaty. Ešte bol v kúpeľni, tak som sa prezliekla tam v izbe. Práve sa vracal do izby, keď som mu tričko prehodila na stoličku a bola na odchode.

V kuchyni som stretla Nialla aj s Liamom. Niall si už stihol nájsť niečo na raňajky a Liam si pripravoval kávu. Obaja ma pozdravili, ako si všimli, že som tam. V chladničke som si našla jogurt. Pohľadala som si ešte malú lyžičku a potom si prisadla k nim. Liam škaredo pozrel na lyžičku, ktorú som držala v ruku na čo sa Niall začal smiať. Nechápavo som hľadela na nich. Raz na Liama kvôli tomu pohľadu a potom na Nialla. Netušila som, prečo sa začal smiať.

„Liam má fóbiu z lyžičiek,“ vysvetlil mi. Na to som sa začala smiať.

„No, čo? Každý má z niečoho fóbiu,“ obraňoval sa. Na silu som sa prinútila prestať smiať.

„Prepáč a máš pravdu. Ja mám strach z výšok. A to je aj môj dôvod, prečo som nikdy neskúsila London Eye. Nikdy som nevidela ten úžasný výhľad,“ priznala som.

„Ty si ešte na tom nebola?“ s otvorenými ústami pozrel na mňa Niall. Pokrútila som záporne hlavou. Vtedy vošiel do kuchyne aj Harry. Niall s takým divným pohľadom  pozrel naňho. Neriešila som to. Veď je ešte len ráno a vtedy sa mi to vážne nechce. Po pár minútach došiel aj Louis s El. Už len Zayn s Perrie spia. Ak spia a nerobia náhodou iné veci. No na toto som radšej nechcela myslieť. Veď aj tak ma do toho nič nebolo.

Keď som dojedla jogurt, spomenula som si na jednu osobu, ktorá mi tu chýbala.

„Ozaj, nevie niekto kde je Suzi?“ spýtala som sa ich. Nikto mi to však nevedel povedať. Vážne by ma zaujímalo, kde je. Vyšla som hore do Harryho izby pre kabelku. Vylovila som z nej mobil a hneď jej zavolala. Zdvihla mi to po druhom pípnutí.

„Áno?“ ozvala sa.

„Suzi, tu Adne. Len som chcela vedieť, kde si?“ hneď som sa jej spýtala.

„Potrebovala som si len niečo vybaviť do mesta. Ešte aj vyplatiť nájomné. Neviem ako dlho sa zdržím. Budeš zatiaľ u chalanov? Mám ťa potom vyzdvihnúť?“

„Hej budem tu a nemusíš. Zoberiem si taxík alebo niektorého poprosím, aby ma odviezol. Ešte stále mám v kabelke náhradný kľúč.“

„Dobre a ďakujem, že si mi pripomenula ten kľúč. Chcela som ísť dať spraviť ešte aspoň jeden do zásoby. Tak zatiaľ sa maj. Ahoj.“ Tiež som ju pozdravila a zrušila hovor. Pozrela som sa, či mám všetky veci a zišla dolu. Všetkých a aj Zayna s Perrie našla v kuchyni.

„Vedel by ma niekto zobrať domov?“ spýtala som sa ich.

„Už chceš ísť?“ smutne pozrel na mňa Niall.

„Potrebujem sa ísť prezliecť a sľúbila som kamarátke, že jej zavolám na skype. Neskôr sa ešte môžem vrátiť a môžeš ma začať učiť hrať na gitaru ak chceš,“ usmiala som sa naňho.

„Prezlečiem sa a môžem ťa zviesť ak chceš,“ navrhol sa Harry. Vďačne som sa naňho usmiala. Niallovi sa to dvakrát veľmi nepáčilo. Nechápala som, čo s ním je. No riešiť to budem až potom.

Harry mu to dlho netrvalo. Na chodbe sme sa obuli. Harry zobral kľúče a mohli sme ísť. Išli sme s jeho audi.


Tak už si došla až na koniec.ô Vieš, čo som skrátila, no skôr vynechala. 


3 komentáre:

  1. fajn to je a nemam ťa prečo kopnúť :D :D ale kopnem ťa ak spravíš v tom príbehu že ona bude tehotná ! to nemôžeš to potom kazí tú slobodu príbehu :D tak prosím nesprav osudovú chybu :D !!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Neboj Luci, nemala som to v pláne a ani nemám. Na to je ešte skoro.

    OdpovedaťOdstrániť