piatok 15. marca 2013

Just coincidence or fate 4



A konečne štvrtá časť. Táto je asi najdlhšia časť, ktorú som zatiaľ pri tomto príbehu napísala. Dúfam, že sa vám bude páčiť.

Ešte chvíľu sme boli u mňa. Ako vždy sme sa rozprávali. Aj Niall sa k nám pripojil. Ale len chvíľu, kým Niallovi nezačalo spracovávať ten koláč. Potom sme išli. Nastúpili sme do Liamovho auta. Ja som sedela vzadu.
„Ideme rovno na miesto, kde sa stretneme s ostatnými chalanmi,“ povedal mi Niall, keď sa otočil ku mne. Prikývla som a znova sa zapozerala von oknom.
Cesta trvala aspoň hodinu. No to len tipujem. Nepozrela som sa na hodinky, keď sme vyrážali. Teraz bolo jedenásť hodín.
Liam zaparkoval vedľa čierneho Range Rovera. Vystúpili sme. Vtedy som si všimla ešte čierne Bentley a čierne Porsche. Sánka mi hneď padla niekam dole až do Číny.

 
 
 



„Zavri si ústa, lebo ti tam vletí mucha,“ smial sa Liam. Len som pozrela naňho. Ústa som nedokázala zavrieť. A kto by dokázal, keby vidí tie autá. O takých môžem len snívať pri tom mojom biednom plate čašníčky. Z obdivu ma vrátil do reality Liam.
„Poď, predstavím ťa ostatným,“ povedal a ťahal ma niekam. Konečne sa mi podarilo zavrieť ústa. No keď som ju tam uvidela, znova mi padla sánka dolu. Radšej som si rýchlo zavrela ústa. Ešte by mi tam vážne vletela mucha alebo by si niečo pomysleli. Obedve možnosti sú veľmi reálne.
„Čaute. Už sme tu,“ pozdravil ich Niall. Ja s Liamom sme došli chvíľu za ním. Všetci pozerali na mňa. Bolo mi to trocha blbé. Ale kdeby len trocha. Vážne veľmi. Nie som zvyknutá na takúto pozornosť. Ja som radšej taká nenápadná. Preto som sa aj začala červenať.
„Ahojte,“ pozdravili nás ostatný. Potichu som ich tiež pozdravila.
„Konečne. Kde ste sa toľko zdržali?“ spýtal sa ten kučeravý.
„Ale tuto Hannah to trocha trvalo, dokým sa prezliekla a Nialla potom zamestnala koláčom,“ vysvetlil Liam. Po tomto som sa začervenala ešte viac. Radšej som pohľad sklopila.
„Bol vážne vynikajúci. Len závidí, že on nemal,“ povedal Niall a pozrel na mňa. Aj Liam upriamil pohľad na mňa. Potom mu niečo docvaklo.
„Ozaj ani som vás nepredstavil,“ povedal. „Toto je Hannah.“ Zdvihla som hlavu a usmiala sa na nich.  
„Toto je Harry,“ usmial sa na mňa ten kučeravý a objal ma.

„Toto je Louis.... Eleanor.... Zayn,“ nasledovalo to rovnako. Aj oni ma objali. Už chcel mi predstaviť posledného člena tohto stretnutia, ale ja som mu skočila do reči : „Ja viem. To je Perrie.“ Všetci pozreli na mňa, tak som dodala : „ Som fanúšička Little Mix.“ Prešla som k Perrie.
„Som Hannah,“ podala som jej ruku. No ona ma tiež ako ostatný objala. Potom sa to akoby trocha rozbehlo. S babami som si sadla na deku a rozprávali sme sa. Chalani zatiaľ robili ostané potrebné veci. Rozdelili sme prácu. Zayn, Louis a Niall zbierali drevo na oheň. Liam sa ho snažil zapáliť a Harry zatiaľ čakal. Vraj mal na starosti jedlo. Tak sa na chvíľu zastavil aj u nás. Väčšinou chceli vedieť niečo o mne.
Práve som im hovorila, kde pracujem, keď sa ma Harry spýtal : „Máš priateľa?“ Zvodne sa usmial. Trocha som sa zas začervenala a pokrútila hlavou. Na to sa ma začal vypytovať na podobné otázky. Po pár minútach, keď už mi to bolo trocha trápne, zavolali ho chalani.
„Zdalo sa mi to alebo ťa vážne balil?“ spýtala sa El.
„Aj mne sa to zdalo,“ potvrdila Pezz. Aj mne sa to zdalo.
„Nechcem byť odporná alebo niečo také, ale dávaj si pri ňom pozor. Rád flirtuje a vieš ako to potom pokračuje. Ak chceš mať vzťah s jedným z nich, tak ti neradím Harryho. Nevravím, že s ním nie je sranda. Je aj fajn a všetko,“ povedala mi El.
„Neboj. Nemám v pláne si s niektorým z nich začínať,“ usmiala som sa jej.
„Nechcem byť neslušná a ani nič podobné, len ma to zaujíma. Vy chodíte s niektorým?“ spýtala som sa ich.
„Nie si neslušná a ani nič podobné. Liam to zabudol spomenúť. Ja chodím tamto s tým bláznom. S Louisom,“ usmiala sa a zakývala mu. Odkýval jej spať a usmiala sa na ňu.
„Ja zas so Zaynom,“ usmiala sa Pezz.
„Odkiaľ sa poznáš s Niallom a Liamom? Keď sa môžem teraz ja spýtať?“ spýtala sa ma El.
„Jasne a ja sa vlastne poznám skôr s Liamom. S Niallom som sa spoznala iba dnes ráno. A bola to skôr taká náhoda,“ priznala som. Povzbudzujúco sa na mňa usmiali, aby som pokračovala. Tak som im opísala celú tú príhodu z pred niekoľko dní. No skoro troch týždňov.
Keď som dohovorila, prišiel za nami Louis.
„No baby, dúfam, že ste stihli poohovárať nás všetkých,“ sadol si k El a pobozkal ju.
„Jasné, no skôr skoro. Ešte sme nestihli teba,“ zasmiala sa El. Smutne na ňu pozrel. Ona sa len naňho usmiala a znova ho pobozkala. „Vieš, že si len srandu robím.“
„Veď ja viem,“ usmial sa tiež. „Nejdete jesť? Konečne sme dopiekli,“ spýtal sa.
„Ja by som konečne niečo aj jedla. Dnes som ešte nestihla,“ ako dôkaz započuli škŕkanie v mojom žalúdku. Na to sme sa všetci zasmiali. Vtedy došiel aj Zayn. Ten sa rozvalil pri Pezz.
„Vraj stihli nás už poohovárať. Nemáme tu už, čo robiť,“ povedal mu Louis.
„To vážne,“ spýtavo si nás všetky premeral. Len sme sa naňho usmiali. „No vidím. Máš pravdu,“ vstal. Aj Louis vstal. No obaja pozreli na nás, či nejdeme. My sme sa zdvihli a zobrali aj deku. Presunuli sme sa bližšie k ním. Položili sme deku a znova si na ňu sadli. K nám si prisadli ešte späť Louis a Zayn. Na druhej deke sedeli Niall, Liam a Harry. Tým, že si prisadli Louis a Zayn, sme tam nemali skoro miesto a bola som tam ako sardinka. Tak som vstala a presadla si vedľa Liama na druhú deku.
„Čo ťa vystrčili?“ so smiechom sa ma spýtal.
„No dá sa tak povedať,“ so smiechom som mu odpovedala. Potom sme si zobrali každý čo sme chceli jesť. Najedli sme sa a natiahli na deke. Harry sa nejak presunul bližšie ku mne. Raz som aj cítila jeho ruku blízko svojho zadku. Snažila som sa ho ignorovať s nádejou, že prestane. A nakoniec to aj zafungovalo. Ako sme dojedli, chvíľu bolo ticho. Nakoniec však vstal Niall a niekam išiel. Akože nechápem, kam to ten chalan všetko dáva. Kokos ten zjedol aspoň trojnásobnú dávku toho, čo som ja jedla.
Vrátil sa s gitarou. Sadol si tam, kde sedel predtým a prešiel prstami po strunách, aby pritiahol pozornosť ostatných na seba.
„Dobrý nápad, Niall,“ povedal Louis a posadil sa. Predtým ležal. Niall začal hrať nejakú, pre mňa neznámu melódiu, a začali spievať. Takto to sme tam boli až niekedy do večera. Celý čas chalani niečo spievali, ale len tak sme blbli. No ale tak s rozumom. Dobre som sa aj nasmiala. Louis pozná skvelé vtipy.
Ani sme sa nenazdali a už sa pomaly začalo stmievať. Tak sme pobalili veci do áut. Niall išiel tentoraz s Harrym. Keď sme aj nastupovali, zistila som, že koho je ktoré auto. Harryho bol čierny Rande Rover. Louis mal čierne Porsche a Zaynčierneho Bentleyho. S Liamom som nastúpila do jeho Mercedesu. Odviezol ma domov.
Keď sme došli, bola už tma. Zastal až pred vchodom.
„Ešte som ti nepoďakovala,“ povedala som.
„A za čo?“ spýtavo pozrel na mňa.
„No za všetko. Za to, že si mi vtedy pomohol. Za dnešok. Dobre som sa bavila. Takže ďakujem.“
„Nemáš zač. A kedy si objednaná zajtra na tú kontrolu? Zoberiem ťa.“
„No som objednaná na deviatu a nemusíš. Zavolám si taxík.“
„Ale prosím ťa. Aký taxík? Zajtra okolo pol deviatej dôjdem pre teba. A žiadne výhovorky.“
„No dobre. A ešte raz ďakujem,“ objala som ho a vystúpila. Vyšla som hore do bytu.   

2 komentáre:

  1. bože môj krásna ? toto ma 1200+slov ? sa mi nezdá :D teraz ser na heart attack toto musíš dopísať :DDD

    OdpovedaťOdstrániť